AMOR

Patrząc w cudowne oczy Amora można się rozpłynąć, ale nie tylko dlatego, ze są błękitne. To mądre haszcze spojrzenie. Z jego oczu wyziera pytanie – KIEDY MNIE ZABIERZESZ? HUSKY o rewelacyjnym charakterze. Jak to możliwe, że on jeszcze się uchował bez domu. Przeszedł schronisko, podobno porzucony przez byłych „właścicieli” „bo wyjechali”. Jakakolwiek tragedia jest za nim nie wpłynęła na jego zachowanie. Bezdomność ani schroniska Amora nie zmieniły. Amor ma 7 lat z zachowania więcej jak 5 nie dajemy. Bez cienia agresji. Towarzyski i przyjacielski. Do psów neutralny. Stosunku do kotów nie znamy. Na spacerze, gdy coś wyniucha głuchnie, ale przy próbie nauki i pracy z nim skupia się na ręce trzymającej smaczek. Będzie cudownym towarzyszem wycieczek i długich spacerów. Amor odnajdzie się w każdych warunkach i w domu i w mieszkaniu. Bardzo szybko się uczy i rozumie co opiekun od niego wymaga. Jak każdemu psu będzie potrzebny czas i aklimatyzacja, ale jeśli zwrócicie na Amora uwagę on odwdzięczy się haszczą miłością i haszczym przywiązaniem

Amor na nowy Dom lub Dom Tymczasowy czeka w GRUDZIĄDZU.