HEBE I MILA

HEBE (ok. 3-lata, biszkoptowa) i MILA (ok. 2-lata, czarna). Dwie panny haszczanki do pokochania. Pozytywnie nastawione do świata, ludzi i zwierząt. HEBE- spokojna, bardziej wytonowana, bez szaleństwa na spacerach. Odłowiona po wielu tygodniach bezdomności, z trudem odnajduje się w nowej rzeczywistości. Żyła na ulicy bardzo długo, przeganiana i niechciana. Nie ma w niej cienia agresji. Przyjacielska, mająca dużą potrzebę przytulania i głaskania. Bliskość człowieka sprawia jej przyjemność, a każdy czuły gest napawa radością. MILA to wspaniała, aktywna dziewczyna, której wszędzie pełno i ruchu jej wciąż mało. Młodziutka sunia oddana „bo dziecko się urodziło”. Zderzenie z porzuceniem – wyrzuceniem z domu, było bardzo bolesne. Bardzo skupiona na człowieku. Słuchająca komend i poleceń. Mila z pewnością odnajdzie się z osobą lub rodziną aktywną. Hebe i Mila na nowy dom czekają ok. Sieradza. Do adopcji osobno jak i jest możliwość wspólnej adopcji.