MAKSIU

USZOLOTEK DO ADOPCJI Jadę na zgłoszenie o HUSKY w potrzebie, a moim oczom ukazuję się przesympatyczny USZOLOTEK który może miał husky w 10 pokoleniu. Jedno jest pewne USZOLOTEK potrzebuje pomocy, a tego nie odmawiamy nawet jak przodka husky miał tylko w zamyśle. Przywitała mnie jego Pani, która ze łzami w oczach prosi o pomoc w znalezieniu Maksiowi nowego kochającego domu. Nadszarpnięte zdrowie i bardzo ograniczona możliwość poruszania się to smutna rzeczywistość. Strach przed tym co przyniesie jutro potęguję palącą potrzebę znalezienia mu domu. Maksiu to domowy chłopak od małego wychowany z człowiekiem. Ma między 6 – 8 lat. Bardzo wesoły i zupełnie bez agresji do człowieka. Wycałował i wylizał mnie na dzień dobry i ochoczo ruszył ze mną na spacer. Nieduży chłopak zna smycz i ręki nie wyrwie. W domu zachowuje czystość. Prześpi całą noc, a rano przywita nas uśmiechniętym pyszczkiem. Może szukacie przyjaciela wychowanego w domku. Zaszczepionego i odrobaczonego. Jeśli tak to Maksiu na nowy dom czeka w okolicach Jeleniej Góry