Pan Czesio

PAN CZESIO to kilkuletni pies w typie malamuta z domieszką haszczej krwi. To równie piękny co uparty przedstawiciel ras północy. Miał kiedyś dom, rodzinę i własny kąt, ale wszystko się skończyło, gdy wygrała jego malamucia natura i postawił się jednemu z domowników. Koniec bajki… Schronisko, boks i szara rzeczywistość psa porzuconego. Kto zawinił nie wiemy, ale wiemy jaki jest Czesio w Schronisku. Malamucia natura dla każdego kto zna rasę to żadna nowość, uparty, krnąbrny i próbujący udowodnić, że on ma rację. Podążający swoimi ścieżkami, a na końcu smyczy powiewa opiekun. Pan Malamut wcale nie szarpie, nie ciąganie i za zwierzyną ogląda się raczej leniwie. W pierwszych relacjach z człowiekiem ostrożny i nieufny, gdy pozna bliżej wywija ósemki z radości na jego widok. Będzie doskonałym towarzyszem dla osób znających specyfikę rasy i malamucie fochy. Odnajdzie się w domu z ogrodem i mieszkaniu w bloku pod warunkiem, że nie będzie w nim małych dzieci i innych zwierząt. Do adopcji zostanie wydany zaszczepiony i wykastrowany. Przebywa w Gorzowie Wlk.