SHADOW

SHADOW DO ADOPCJI – SZUKAMY DLA SHADOWA DOMU
Jego życie to było jedno wielkie pasmo udręki, bólu i cierpienia. Było bo powoli nasz chłopak zaczyna na nowo żyć. Na jego pyszczku pojawia się haszczy uśmiech i radość. Zrobił się kontaktowy i wesoły. Ciekawy świata i nowych miejsc. Chcemy dać szansę Shadowowi aby to wszystko poznał.
Pokazujemy nowego Shadowa z coraz ładniejszą sierścią, błyskiem w oku i garścią pozytywnych informacji o tym jaki jest.
Shadow określany na około 7-8 lat. Do młodych nie należy, ale dla osoby rozpoczynającej drogę z husky będzie przyjacielem idealnym. Należy mieć świadomość , że to pies po ogromnych przejściach z ustabilizowanymi problemami zdrowotnymi, z którymi przy spokojnym i świadomym prowadzeniu dożyje w szczęściu starości.
Shadow doskonale odnalazł się w domu.
– pozostawiony w domu, nie niszczy i nie wyje
– zachowuje czystość
– przesypia noc
– smycz zna, nie ciągnie.
– bez problemu jeździ w samochodzie
– lubi dzieci
– toleruje psy, z którymi na pewno po bliższym poznaniu będzie zgodnie żył
– stosunek do kotów nie jest znany
Shadow odnajdzie się w domu z ogrodem , ale i mieszkanie z windą lub parter nie będzie przeszkodą.
Odnajdzie się, z każdym cierpliwym i spokojnym opiekunem, który wprowadzi Shadowa w nowe życie i środowisko.
Może wśród Was znajdzie się DOM, który Shadowowi zaoferuje serce i opiekę potrzebną starszemu okrutnie skrzywdzonemu Hasiorowi.
Jeśli tak to my razem z Shadowem czekamy na ten jeden jedyny telefon.
Shadow przebywa w DT we Włocławku