TAJFUN DO ADOPCJI

TAJFUN – malamut z zaćmą szukający człowieka, który przyjmie malamutka pod swój dach. Tajfun doskonale sobie radzi i w codziennym życiu mu problemy ze wzrokiem nie przeszkadzają. Jeśli nie przeszkadzają i Tobie zadzwoń my czekamy z nadzieją na ratunek temu pięknemu i już bardzo skrzywdzonemu psu.
Tajfun to już nie jest najmłodszy, ale bardzo kochany malamut. Kochany pies lubiący ludzi i ich towarzystwo. Nie wykazuje do człowieka najmniejszej agresji. Lubi sobie pogadać kocha spacery i przytulanie. Natomiast nie można zapominać, że Tajfun to malamuci charakter i dużo do powiedzenie może mieć gdy się zadomowi. Potrafi zachować się w czasie jazdy w samochodzie.
Nawet czesanie i szczotkę toleruje bez szczeknięcia . 🙂
Dom bez psów i kotów to dom polecany dla chłopaka. Nie wykazuje do nich agresji, ale lubi pokazać innym psom kto rządzi, a i możliwości sprawdzenia nie mamy. Do suczek jak na dobrze wychowanego chłopaka przystało przyjazny.
Tajfun jest zaszczepiony, odrobaczony , wykastrowany i ma chip. Ma zaćmię i najprawdopodobniej straci wzrok.
Na dom czeka około 40km od Gorzowa Wlk.