WHISPER

Whisper dostała pierwsze imię, szczepienie i chip. Przestała być bezimienna. Czas jej bezdomności bezpowrotnie minął.
Whisper określona przez doktora na około 1-1,5 roku. Z zachowania haszcze dziecko. Zabawa i przytulanie to jej cel. W ramionach opiekuna najbezpieczniej. Wtula się cała sobą i wtedy jest najszczęśliwsza. Do psów bez agresji, zaczepia do zabawy.
W samochodzie zachowuje się poprawnie. Smycz akceptuje, nie ciągnie, ale na spacerze głuchnie.
Nauka czystości w domu opanowana, nauka zostawania samej w domu w trakcie. Whisper na pewno będzie potrzebowała dużo cierpliwości ze strony nowego opiekuna. Zostawanie jej w domu samej jest nadal jej słabym punktem. Mogą być to objawy lęku separacyjnego, albo chwilowy strach do spokojnego wypracowania. Praca z nią będzie konieczna. 8 godzin sama w domu raczej obecnie nie zostanie. Dom dla Whisper to nie tylko dom patrzący na jej wygląd, ale dom świadomy pracy z psem i nauki pozostawania samej w domu. Z Whisper pracujemy codziennie,ale chętny adoptować dziewczynę musi pracę kontynuować aby uzyskać efekty w swoim domu.
WHISPER będzie cudownym przyjacielem dla rodziny i osoby potrzebującej wesołego, ale nie wymagającego nadmiaru ruchu przytulaka. W mieszkaniu odnajdzie się na pewno, ale dom musi mieć ogrodzenie ponieważ panna to kombinator i szuka dziury do ucieczki.
Whisper jest po pierwszej diagnostyce. Czekamy na konsultacje i termin sterylizacji.
W jej maślanych oczkach można się rozpłynąć więc trzeba uważać aby tego nie wykorzystywała 😉 Radosny dzieciak z wiecznie uśmiechniętym pyszczkiem na nowy DOM STAŁY czeka w Jeleniej Górze.